Tweede Editie, voorlopige datum 21 maart 2021 Spaarnwoude Hills Trail, “SHiT”

Voor de tweede keer zal er in Spaarnwoude op 21 maart 2021 een Hills Trail georganiseerd worden! Er zijn vier uitdagende parcoursen: een gratis 1,5 km kidstrail, één van 12 km lang, één van 16 km lang en één van 22 km lang. Alle trails gaan over de heuvels en de geweldige natuurpaadjes van recreatiegebied Spaarnwoude met start en finish bij Paintball Spaarnwoude in Velsen-Zuid. Nieuw is de 12 km lange Spaarnwoude Hills Cani-Trail “DoG SHiT”. Alles over de “DoG SHiT” kunnen de canitrailers helemaal onderaan deze pagina lezen. Lees deze tekst zorgvuldig door. De “DoG SHiT” route is nagelopen i.s.m. met Cani-trail Nederland. 

“OMG we hadden het jullie toch verteld, Steep SHiT”

 

Starttijden

DoG SHiT 12 km start omstreeks 09.00 uur

De gratis Kids Trail start om 09.30 uur

22 km start om 10.00 uur

16 km start om 10.30 uur

12 km start om 11.00 uur

Wees op tijd aanwezig.

 

“Appeltje eitje, OH … SHiT”

 

Ophalen startnummers

Je kunt je startnummer op zondag 21 maart 2020 vanaf 8.30 uur ophalen. DoG SHiT deelnemers vanaf 08.15 uur.

Neem je persoonlijke bevestiging mee, deze ontvang je per e-mail. Andere startnummers dan die van jezelf worden alleen met deze bevestiging meegegeven. Er worden dus geen startnummers naar je huis gestuurd.

Hou je mailbevestiging met je naam en afstand van je inschrijving bij de hand. Kom op tijd!

Gooi je startnummer niet weg na de trail, deze heb je namelijk nodig voor je gratis consumptie.

 

Persoonlijke bezittingen

Je kunt je persoonlijke bezittingen (1 tas of rugzak) achterlaten op de aangewezen plaats d.m.v. je startnummer te laten zien. Je tas of rugzak zal d.m.v. een sticker worden voorzien van het nummer die overeenkomt met je startnummer.

 

Overdracht startbewijs en wijziging afstand

Kun je niet komen? Je mag zelf een nieuwe trailloper of loopster zoeken en voor €2,50 zetten wij de naam graag voor jullie om.

Afstand wijzigen? Dat kan, laat even weten welke afstand je voorkeur heeft.

 

Verzorgingspost onderweg

Er is één verzorgingspost onderweg en deze is goed voorzien voor de lopers en loopsters.

Evenementen van Crazytrails zijn bekervrij.

 

Milieu

De Spaarnwoude Hills Trail wordt georganiseerd in een prachtig en gevarieerd natuurgebied. We streven ernaar om het gebied te gebruiken zonder het gebied onnodig te belasten. Bij trailwedstrijden nemen deelnemers hun eigen afval mee. Denk aan afval van energie-gels en -repen. Een schoon parcours vergroot te kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een vergunning. We rekenen als organisatie op je medewerking. Deelnemers die zich niet aan deze spelregels houden kunnen door de wedstrijdleiding worden gediskwalificeerd.

 

Foto en video

Tijdens de Spaarnwoude Hills trail zullen er foto’s gemaakt worden. Na afloop van het evenement wordt een selectie foto’s beschikbaar gemaakt via onze Facebookpagina Love it, Trail it. De foto’s zijn eigendom van Crazytrails.nl.

De beschikbaar gestelde foto’s kunnen worden gedownload voor persoonlijk gebruik en worden gedeeld via sociale media. Voor commerciële toepassing van de foto’s dient toestemming te worden verkregen van Crazytrails.nl.

“Stukje hardlopen?, “Serious SHiT”.

 

Opmerkingen

Share the experience over de Spaarnwoude Hills Trail. Alles mag, shout it out loud ! op social media of e-mail ons. Tijdens het evenement, de dag ervoor en daarna, kunnen wij iets vertraging hebben in de reactie. loveittrailit@crazytrails.nl

Bij spoed proberen we zo snel mogelijk te reageren.

 

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren? Neem dan contact op met ons via loveittrailit@crazytrails.nl. Als we jouw voorwerp hebben gevonden, kan deze worden opgehaald op het adres van Love it, Trail it !

“SHiT Happens”

 

Retail en bedrijven

Er bestaat de mogelijkheid om diverse trail-outdoor gerelateerde spullen te testen, passen, te proeven en te kopen.

HOKA one one is samen met All4running aanwezig als partners. HOKA neemt o.a. trailrunning schoenen mee om te testen. HOKA One One is opgericht met maar één doel: hardlopen makkelijker maken. HOKA doet alles anders, van het uiterlijk van hun schoenen tot de technologieën die zij daarvoor gebruiken. Als je ooit een paar hebt aangehad, weet je dat een HOKA heel anders aanvoelt, maar er speelt zich nog veel meer af achter de schermen.

Met All4running hebben we een fijne partner met een te gekke HOKA  aanbieding voor je in huis tijdens de SHiT2020.

“Liefde voor de sport en voor hardlopen in het bijzonder. Dat is wat All4running drijft. Met tientallen jaren aan hardloopervaring in hun benen wijzen zij jou als loper graag de weg”.

 

Chia Charge maakt sinds 2012 sportvoeding die je niet alleen helpt beter te presteren, maar die ook geweldig smaakt. Je zult ook geen rare dingen vinden in onze flapjacks, alleen maar eerlijke ingrediënten uit je keukenkastje, waardoor je goed beweegt en je je geweldig voelt. Chia Charge Nederland is aanwezig met het complete assortiment, iemand die al je vragen kan beantwoorden en natuurlijk mag je vrijblijvend kennis maken met de producten van Chia Charge.

 

Hond en baasje lopen handsfree; je hond draagt een harnas, de baas met een heupgordel en jullie zijn aan elkaar verbonden met een verende lijn.
Zelf nog geen goed materiaal? Run with pride is met een stand vol Canitrail benodigdheden aanwezig voor deskundig advies.

Wij houden je verder via social media en de website op de hoogte.

Ben je retailer en wil je ook je product of dienst onder de aandacht brengen? Stuur dan een email naar: loveittrailit@crazytrails.nl o.v.v. Retail en Bedrijven Spaarnwoude Hills Trail

 

Aansprakelijkheid en deelname

Je dient te beschikken over een goede conditie en dient een redelijke ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures. Crazytrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel. Crazytrails behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van Crazytrails kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade. Er bestaat ook geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade bij evt niet volledig af (kunnen)leggen van het uitgezette parcours.

 

EHBO post aanwezig

Tijdens ons evenement is EHBO zichtbaar aanwezig. Wij werken samen met het Rode Kruis Nederland.

De EHBO’ers staan je graag bij, het verzorgen van je verwondingen of andere fysieke ongemakken tijdens de trail.

 

Verkeersbegeleiding

Op gevaarlijke verkeerspunten op de route worden gecertificeerde verkeersbegeleiders ingezet voor een zo veilig mogelijke oversteek. De routes van de Spaarnwoude Hills Trail zijn niet exclusief beschikbaar voor traillopers op de dag van het evenement. Let dus zelf ook goed tijdens het lopen en in het bijzonder bij het oversteken van wegen en fietspaden.

 

Spaarnwoude Hills Cani-Trail , “DoG SHiT”

De Spaarnwoude Hills Cani-Trail, “DoG-SHiT, is een nieuw trailonderdeel in de reeds bestaande trail voor honden en hun ‘baasjes’. Omdat de hond bij een canitrail centraal staat zijn er een aantal elementen die wezenlijk anders zijn als bij een reguliere trail. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om samen te werken met Canitrail Nederland aan een nieuw Canitrail parcours; uitdagend, verrassend en vooral hondvriendelijk. In de voorbereiding en uitvoering zal Canitrail Nederland betrokken blijven bij de Spaarnwoude Hills Cani-Trail.

De Spaarnwoude Hills Cani-Trail, “DoG SHiT”, is een uitdagende trail voor stoere viervoeters en ruige baasjes die niet bang zijn om door de modder te lopen, over rotsen te klimmen en vele heuvels te bedwingen met schitterend uitzicht over onder andere de Kennemerduinen. Omdat het terrein veel vraagt van de core stability van de hond is de minimumleeftijd op deze afstand omhoog geschroefd naar 2 jaar.

Afstand: 10km Cani-Trail

Minimale leeftijd hond: 2 jaar

Parcoursomschrijving: over het MTB-pad, single tracks, heuvelachtig en modder

Verzorgingspost: halverwege is er 1 verzorgingspost met longblokjes en een herstelsoepje voor de hond.

Start: Onder begeleiding van Dogwatchers van Canitrail Nederland wordt er tussen 08:00 en 09:00 uur, ruim voor de andere trailers, druppelsgewijs gestart conform de volgorde:
1. Gele zone ( voor honden met geel lint)
2. Individuele teams
3. Duo’s
4. Groepen

Gele zone – Geel lint: Vind je hond andere honden, mensen en alles wat nieuw is erg spannend en geeft hem dat behoorlijk veel stress? Bij het ophalen van je startbewijs kun je vragen om een geel lint en vooraf kun je vragen om een startplekje in de Gele zone. Je start dan minimaal 2 tot 4 minuten voor de andere deelnemende canitrailers.
Als je een hond ziet met een geel lint, dan is dit een hond die ruimte nodig heeft. Benader deze hond niet, houd afstand en geef deze hond de ruimte om van je vandaan te kunnen lopen.

Parkeren: Canitrailers parkeren vlakbij de start-finish ter hoogte van Paintball Spaarnwoude in Velsen – Zuid.

Startbewijs: Het startbewijs kan vanaf 08.15 uur opgehaald worden. Neem je hondenpaspoort mee om de leeftijd van je hond te kunnen controleren. Laat je hond hierbij even in de auto vanwege een gladde trap en gladde houten vloer.

Finish: De finish van de Cani-Trail is op een andere plek als de finish van de reguliere trail om te voorkomen dat startende trailers en finishende canitrailers elkaar tegemoet lopen. Dit is alleen mogelijk ter hoogte van de start en finish en je zal door de SHiT organisatie worden gebriefd hierover.

Canitrail Gear: Hond en baasje lopen handsfree; je hond draagt een harnas, de baas met een heupgordel en jullie zijn aan elkaar verbonden met een verende lijn.
Zelf nog geen goed materiaal? Run with pride is met een stand vol Canitrail benodigdheden aanwezig voor deskundig advies.

Inschrijven: Inschrijven voor de Cani-Trail kan via www.inschrijven.nl.

Lees verder de belangrijkste Do’s en Don’ts tijdens een Canitrail-Event op de website van Canitrail.NL zodat jullie goed voorbereid zijn, weten wat er van je verwacht wordt en juist geïnformeerd aan de start staan van de Spaarnwoude Hills Cani-Trail, “DoG SHiT” 🙂

Heb je vragen? Wij zijn ervoor om ze te beantwoorden XXX, neem contact op via canitrailnl@gmail.com

Partners

Jean Paul Frijns
Chia Charge Nederland
HOKA One One
Versmenu.com
All4running

Powered by

Contact


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/spaarnwoudehills/wordpress/web/wp/wp-includes/functions.php on line 4773

L.Springerstraat 16
1992BW Velserbroek

Tel: 06 – 25034408
E-mail: info@crazytrails.nl

KVK 62405705