Tweede Editie, Spaarnwoude Hills Trail, “SHiT”

Voor de tweede keer zal er in Spaarnwoude op 22 maart 2019 een Hills Trail georganiseerd worden! Er zijn vier uitdagende parcoursen: een gratis 1,5 km kidstrail, één van 8 km lang (Rookie), één van 15 km lang (Defender) en één van 22 km lang (SHiT run). Alle trails gaan over de heuvels en de geweldige natuurpaadjes van recreatiegebied Spaarnwoude met start en finish bij Snow World in Velsen-Zuid.

“OMG we hadden het jullie toch verteld, Steep SHiT”

 

Starttijden

De gratis Kids Trail start om 9.30 uur

SHiT run     22 km start om 10.00 uur

Defender     15 km start om 10.30 uur

Rookie           8 km start om 11.00 uur

Wees op tijd aanwezig.

 

“Appeltje eitje, OH … SHiT”

 

Ophalen startnummers

Je kunt je startnummer op zaterdag 22 maart vanaf 8.30 uur ophalen.

Neem je persoonlijke bevestiging mee, deze ontvang je per e-mail. Andere startnummers dan die van jezelf worden alleen met deze bevestiging meegegeven. Er worden dus geen startnummers naar je huis gestuurd.

Hou je mailbevestiging met je naam en afstand van je inschrijving bij de hand. Kom op tijd!

Gooi je startnummer niet weg na de trail, deze heb je namelijk nodig voor je gratis consumptie.

 

Persoonlijke bezittingen

Je kunt je persoonlijke bezittingen (1 tas of rugzak) achterlaten op de aangewezen plaats d.m.v. je startnummer te laten zien. Je tas of rugzak zal d.m.v. een sticker worden voorzien van het nummer die overeenkomt met je startnummer.

 

Overdracht startbewijs en wijziging afstand

Kun je niet komen? Je mag zelf een nieuwe trailloper of loopster zoeken en voor €2,50 zetten wij de naam graag voor jullie om.

Afstand wijzigen? Dat kan, laat even weten welke afstand je voorkeur heeft.

 

Verzorgingspost onderweg

Er is één verzorgingspost onderweg en deze is goed voorzien voor de lopers en loopsters.

Evenementen van Crazytrails zijn bekervrij.

 

Milieu

De Spaarnwoude Hills Trail wordt georganiseerd in een prachtig en gevarieerd natuurgebied. We streven ernaar om het gebied te gebruiken zonder het gebied onnodig te belasten. Bij trailwedstrijden nemen deelnemers hun eigen afval mee. Denk aan afval van energie-gels en -repen. Een schoon parcours vergroot te kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een vergunning. We rekenen als organisatie op je medewerking. Deelnemers die zich niet aan deze spelregels houden kunnen door de wedstrijdleiding worden gediskwalificeerd.

 

Foto en video

Tijdens de Spaarnwoude Hills trail zullen er foto’s gemaakt worden. Na afloop van het evenement wordt een selectie foto’s beschikbaar gemaakt via onze Facebookpagina Love it, Trail it. De foto’s zijn eigendom van Crazytrails.nl.

De beschikbaar gestelde foto’s kunnen worden gedownload voor persoonlijk gebruik en worden gedeeld via sociale media. Voor commerciële toepassing van de foto’s dient toestemming te worden verkregen van Crazytrails.nl.

Kramer fotografie zal foto’s komen maken. De foto’s zijn  tegen een redelijke prijs te downloaden via een link die wij op onze website en via Facebook bekend zullen maken. We zullen er alles aan doen de foto’s zo snel mogelijk online te plaatsen nadat het evenement is afgelopen.

“Stukje hardlopen?, “Serious SHiT”.

 

Opmerkingen

Share the experience over de Spaarnwoude Hills Trail. Alles mag, shout it out loud ! op social media of e-mail ons. Tijdens het evenement, de dag ervoor en daarna, kunnen wij iets vertraging hebben in de reactie. loveittrailit@crazytrails.nl

Bij spoed proberen we zo snel mogelijk te reageren.

 

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren? Neem dan contact op met ons via loveittrailit@crazytrails.nl. Als we jouw voorwerp hebben gevonden, kan deze worden opgehaald op het adres van Love it, Trail it !

“SHiT Happens”

 

Retail en bedrijven

Er bestaat de mogelijkheid om diverse trail-outdoor gerelateerde spullen te testen, te passen en te kopen. Wij houden je via social media en de website op de hoogte.

 

Aansprakelijkheid en deelname

Je dient te beschikken over een goede conditie en dient een redelijke ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures. Crazytrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel. Crazytrails behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van Crazytrails kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade. Er bestaat ook geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade bij evt niet volledig af (kunnen)leggen van het uitgezette parcours.

 

EHBO post aanwezig

Tijdens ons evenement is EHBO zichtbaar aanwezig.

De EHBO’ers staan je graag bij, het verzorgen van je verwondingen of andere fysieke ongemakken tijdens de trail.

 

Verkeersbegeleiding

Op gevaarlijke verkeerspunten op de route worden gecertificeerde verkeersbegeleiders ingezet voor een zo veilig mogelijke oversteek. De routes van de Spaarnwoude Hills Trail zijn niet exclusief beschikbaar voor traillopers op de dag van het evenement. Let dus zelf ook goed tijdens het lopen en in het bijzonder bij het oversteken van wegen en fietspaden.

Partners

Versmenu
Jean Paul Frijns
Chia Charge Nederland

Powered by

Contact

L.Springerstraat 16
1992BW Velserbroek

Tel: 06 – 25034408
E-mail: info@crazytrails.nl

KVK 62405705